Få en facadebehandling

16 March 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du har et hus som har et par år på bagen, kan det være en god ide at give husets facade en omgang og ikke alene får du et pænere hus, men også et langt sundere hus. Alt afhængig af hvor slemt din facade er, kan du nøjes med en facadebehandling, men er det slemt bør du få få en murer til at mure din facade op igen. Hvis du bor i Nykøbing Falster, kan du søge på facadebehandling i Nykøbing Falster

Start med en sandblæsning

Uafhængig af om du kan nøjes med en facadebehandling eller om huset skal have den helt store tur, er det en god ide at starte med en sandblæsning. En sandblæsning vil fjerne gamle rester af pus, gammel maling og snavs. Ved at sandblæse først står facaden ren og pæn. Husk at det er vigtigt at der går lidt tid fra du har sandblæst, til du kan give huset en facadebehandling. Facaden skal lige have tid til at tørre, for at ikke at risikere at der kommer fugt.

En facadebehandling fjerner grimme grønne alger

En facadebehandling får dit hus til at fremstå flot og ren og fjerner blandt andet grimme grønne alger og andet, der får huset til at se grimt ud. Når du har fået en facadebehandling er det en god ide at også få imprægneret facaden, så det bliver svære for alger, fugt og andet der gør facaden grim. 

Få råd og vejledning

Når du har besluttet dig for at få ordet din facade, er det en god ide at få råd og vejledning af din lokale facaderenser om hvilken metode og behandling, der passer bedst til dit hus og facade. Han har den nødvendige erfaring og kan vejlede dig til den bedste metode, så dit hus får den bedst mulig facadebehandling.

More articles