En moderne måde at lave sexlegetøj på selv

22 October 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvom vi er gået ind i en tid, hvor det viser sig, at moderne voksne i det yngre segment ikke ejer så mange evner til at være handymen og gøre det selv i hjemmet, så har den teknologiske udvikling også gjort, at det er blevet muligt at skabe selv de vildeste unikke ting, der virker, uden det kræver så stor håndværksmæssig tæft.

Nu om dage skal man ikke kunne bruge boremaskiner, vinkelslibere og meget andet for at kunne lave nogle ting, man kan have brug for i det daglige hver gang, så man slipper for at skulle betale mange penge for det.

Blandt andet gennem tiden har vi mennesker i flere tusinde år været kreative til at opfinde og finde på sexlegetøj, om vi så har omdannet noget fra naturens side, eller vi har sammensat nogle remedier til at blive til sexlegetøj.

Her i den moderne tid er der nemlig specielt én stor opfindelse, som har været med til at gøre det nemt at lave teori til praksis.

Vi tænker på det at 3D-printe ting.

Det er faktisk ikke så mange år siden, at den slags maskiner var forbeholdt for dem, der havde rigtig mange penge, og man var nødt til at gå ned i butikker med ens beskrivelser for at få printet tingene ud derefter.

Der findes stadig den slags butikker, men prisen på en 3D-printer er faldet så markant, at det faktisk kan svare sig at investere i sådan en, hvis man skal bruge den i længden til mange ting – og prisen lader fortsat til at dale.

Derfor kan det jo være det nye sted, hvor man skaber ens sexlegetøj, hvor man ikke er afhængig af producenterne og håber på, at de laver noget, der også passer til en.

Her kan man forsøge sig frem, indtil man ender med at have lige det ene unikke, der passer til en.

More articles