E juice – få svar på dine spørgsmål

18 July 2022 admin

editorial

Overvejer du at holde op med at ryge? Så er e juice, som anvendes i en elektronisk cigaret, helt sikkert et godt alternativ for dig.

Hvad er e juice?

E juice er en væske, der bruges i en elektronisk cigaret. Væsken består af vand, propylenglycol, nikotin og aromastoffer. e juice fås i forskellige styrker og i mange forskellige smagsvarianter. Du kan finde e juice med lakridssmag, frugtsmag eller bolchesmag – for blot at nævne nogle få.

e juice

Hvorfor er e juice et godt alternativ til tobaksrygning?

Der er flere grunde til, at e juice kan være et godt alternativ til at ryge tobak:

E-cigaretter er mindre skadelige end tobakscigaretter: Forskning har vist, at e-cigaretter er 95 % mindre skadelige end tobakscigaretter 1 . Det skyldes, at når du ryger en e cigaret, inhalerer du ikke de tusindvis af skadelige stoffer.

Er e juice ufarligt at bruge?

E juice er fremstillet af vegetabilsk glycerin, propylenglycol og aromaer. Disse er alle godkendte fødevaretilsætningsstoffer, som FDA har vurderet som sikre til forbrug. Der er dog blevet rejst nogle bekymringer om sikkerheden ved indånding af propylenglycol.

Propylenglycol anvendes i mange fødevarer og kosmetiske produkter og anses for at være sikkert, når det indtages. Men når det fordamper og indåndes, kan det irritere lungerne. Nogle mennesker har også rapporteret om allergiske reaktioner over for propylenglycol.

Hvis du er bekymret over e juice’s sikkerhed, kan du altid spørge din læge eller apoteker til råds.

Hvor kan jeg købe e juice online?

E juice fås i mange forskellige smagsvarianter og styrker. Der findes et bredt udvalg af e juice, så du kan finde den e juice, der passer dig bedst.

E cigaretter er et sundere alternativ til tobaksrygning. E-cigaretter indeholder ikke tobak og producerer ikke tjære eller kulilte. E cigaretter drives af batterier, så der er ikke behov for en lighter eller tændstikker.

Du kan læse mere på Dampringen.dk.

More articles