Din virksomheds identitet underbygges af et skarpt firmalogo

10 juli 2018 Astrid Pedersen
Din virksomheds identitet underbygges af et skarpt firmalogo

Skal din virksomhed rebrandes – for eksempel i forbindelse med opsplitning, acquisition, ellerudvidelse af kerneprodukter og ydelser – eller har du startet en spritny virksomhed, som har brug for en visuel profil? Så bør du ikke tøve med at sætte såvel tid som økonomiske ressourcer af til at få udviklet det helt perfekte firmalogo. Mange virksomheder begår den fatale fejltagelse, at de nedprioriterer firmalogo til fordel for andre udviklings tiltag. Og det er sådan set forståeligt nok, når det handler om firmaer, som ikke har grafisk produktion eller marketing som deres hoved område. Er man ikke tunet i den retning, kan det være nemt at overse vigtigheden af en effektiv branding strategi, hvis virksomheden skal markedsføres til succes.

Effektiv markedsføring kræver et stærkt og holdbart firmalogo

Den helt store fejlslutning er, at blot produktet er godt og stærkt, kommer kunderne helt af sig selv. Intet kunne være fjerene fra sandheden. Konkurrencen derude er skarp som aldrig før, og er kunderne ikke opmærksomme på dit produkt via de konventionelle marketing kanaler, vil de simpelt hen aldrig finde ud af, at det eksisterer.

Det er her, dit firmalogo kommer ind i billedet. Med et veldesignet firmalogo kan du i løbet af kort tid lære potentielle kunder at associere din virksomhed til denne simple grafiske repræsentation – lige som de associerer et stort, gult M med burger giganten McDonalds, og et æble, som nogen har bidt af, med Apple MacIntosh. Dit firmalogo bliver, så at sige, din virksomheds ambassadør på alle platforme, såvel de digitale som de trykte. Og netop derfor er det vigtigt at vælge det rette firmalogo helt fra begyndelsen – det er så ærgerligt at skulle begynde forfra, fordi det firmalogo, man har valgt, indeholder misvisende symbolik eller fejlagtig signalværdi.

Du kan læse meget mere om betydningen af at have det rette firmalogo på https://www.damgraphics.dk/firmalogo 

Flere Nyheder