Derfor skal du finde en god solcreme, som du kan bruge hver dag

20 juli 2021 Kamilla Sonne

De fleste er nok efterhånden klar over, at solen ikke er specielt god for huden. Men det er de færreste, der ved, at man faktisk bør bruge solcreme hver eneste dag.

Selv her i norden, hvor man om vinteren får ganske få solstråler, er det en god vane at smøre solcreme i ansigtet hver eneste dag.

Selvom det er ganske lidt, som man får, bygges det op over tid og kan dermed være med til at gøre, at huden ældes for tidligt.

Hvis du gerne vil undgå pigmentpletter og rynker i ansigtet, er den daglige solcreme altså en vigtig investering.

Dog er der ikke mange, der bryder sig om tanken om at skulle smøre solcreme på hver dag. Derfor er det vigtigt, at man finder en, som lægger sig pænt på huden og ikke fedter.

Invester i en god solcreme

Selvom det kan virke smart i momentet at tage den billigste solcreme, er det altså et punkt, hvor du ikke må gå ned på kvalitet.

Foruden at man slipper for en masse ærgerlige indholdsstoffer, kan man virkelig også mærke forskel på kvaliteten og udseendet på en god og en dårlig solcreme.

Da det er noget, som du skal bruge hver dag, er det smart at investere i et godt og rent produkt. Det kan derfor godt betale sig at lave lidt research, inden du køber den første, den bedste solcreme.

Forebyg skader på huden

Måske virker det overdrevet at tage solcreme på i Danmark i januar måned. Ikke desto mindre er det de helt små ting, som kan være med til at forebygge solskader på lang sigt.

Huden er nemlig mere sart, end vi tror – ikke mindst i ansigtet. Samtidig er ansigtet udsat for lys hele året rundt, hvorfor det er vigtigt at huske solcremen hver eneste dag.

Det er med garanti en vane, som du vil takke dig selv for på længere sigt.

Flere Nyheder