Derfor er en hækkeklipper på batteri så god

17 May 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Den allerstørste fordel ved en hækkeklipper der kører på batteri er måske ikke det Bosch har haft i tankerne, da de udviklede deres hækkeklipper, men hvis man som mig 3 gange i løbet af en eftermiddag har klippet ledningen over til hækkeklipperen, så ved man hvor fantastisk den er. Der blev grinet ikke så lidt af mig af de forskellige naboer, der selvfølgelig have en hækkeklipper på batteri. En anden fordel ved et Bosch hækkeklipper batteri er, at det passer til Bosch andre produkter, så hvis du løber tør for batteri, kan du bruge et batteri fra et af Bosch andre produkter. Det gør Bosch som værktøjsmærke meget fleksibelt da man kan bruge de andres batterier og ikke behøver at købe ekstra.

Fordelene ved Bosch batterier

Udover det uventede fordel for utjekkede personer der stadig skal have klippet deres hæk upåagtet af hvor tit de ødelægger ledningen, er der en anden stor fordel ved at benytte sig  af samme mærke, når man køber elektrisk værktøj. De deler nemlig samme batteri hvilke er en stor fordel, hvis man har gang i et større projekt og lige midt i det hele løber tør for batteri. Så i stedet for at skulle vente i flere timer imens batteriet lader op, kan du bruge et andet, hvis du har flere værktøj fra Bosch. Det er også muligt at købe et ekstra eller flere løse batterier, hvis du foretrækker denne løsning. 

En lille ulempe ved en hækkeklipper drevet på batteri, som man især som kvinde skal være opmærksom på er, at hækkeklipperen bliver en smule tungere end dem der får deres energi fra en ledning. Det betyder ofte at det er tungere og hårdere at klippe hæk og man muligvis skal holde flere pauser end tidligere, så armene kan nå at følge med og du ikke ender med at få ondt.

More articles