Brug byggepladsen til det, den er skabt til

18 October 2022 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Hvem af os kan ikke godt lide arbejdsro?

Vi har hver vores måde at gøre tingene på, hvor nogle forlanger den absolutte stilhed, mens de arbejder, mens andre har brug for, at der er musik kørende, mens de udfører deres dont på et kontor, men derfor må andre mennesker ikke forstyrre dem, da det er musikken, der går, at de ender i et flow.

Så er der igen dem, som der godt kan lide, at der lige kommer en medarbejder og hiver dem ud af deres trance med en opgave, som de er gået i stå med, så man lige kan komme lidt væk i en kort periode og vende tilbage med friske øjne på den givne opgave.

Men man kan også se det i større skala, hvorfor man har brug for mange mennesker, der skal arbejde fokuseret på det, som de er ansat til, uden der kommer forstyrrelser udefra på nogen måde.

Byggepladshegn, Mobilhegn, Byggeplads

Byggepladsen har brug for at være sig selv

Et virkelig godt eksempel her er byggepladsen, for selvom det kan larme, så er hver mand koncentreret om det, der skal laves, og man går ikke i vejen for hinanden.

Derfor vil det være uheldigt, hvis nysgerrige folk bevidst eller ubevidst bare vader ind, hvor man arbejder her, hvorfor man har brug for et mobilhegn til afspærring, så man kan holde folk ude.

Stadig er der jo mulighed for at kigge ind, hvis man er nysgerrig; det er jo også en måde at trække nye kunder til, når disse kan se, hvordan man arbejder godt med ens arbejde derinde.

Desuden er det også smart med sådan et hegn, fordi man så bedre sikrer, at der ikke er nogle tyveknægte eller lignende, der nemt kan få adgang, når der ikke er nogle på arbejde på byggepladsen.

Det er jo ikke alt materiel, som man kan tage med hver gang, når man er færdig med at arbejde, og det skal andre jo ikke stikke af med.

More articles