Bestil tid hos din tandlæge i Odense

31 marts 2021 Astrid Pedersen

Er du plaget af gulnede tænder, måske med pletter fra rygning eller kaffe? Har du på trods af hyppig tandbørstning tendens til dårlig ånde – og føles dine tænder ru i overfladen når du mærker efter med tungen? Så kunne du trænge til en tur til tandlægen til en tandrensning og et rutinemæssigt tandeftersyn.

Hvordan kan jeg få flotte tænder med hjælp fra min tandlæge?

Med en tandrensning hos din tandlæge kan du opnå rigtig flotte og skinnende tænder, fri for gule rander og belægninger med plak og tandsten. En tandrensning foregår ved hjælp af ultralyd og er således særdeles skånsom over for tændernes emalje.

Man skal lige vænne sig til den pibende lyd fra ultralyd apparatet, hvilken mange mennesker finder ubehagelig. Men ultralyd er en meget effektiv måde hvorpå man kan fjerne selv meget tykke belægninger. Og skulle nogle af dine tænder – for eksempel de forreste tænder i undermunden – vise sig at være særligt følsomme kan den gammeldags metode tages i brug på disse.

Når de grimme og skadelige belægninger er fjernet vil tandlægen pudse tænderne af med en lille gummi tandbørste og et blidt slibende middel kaldet pimpsten. Samtidig vil tandlæge sørge for at eventuelle ansatser til gennemtæring af emaljen ved syreskade vil blive bekæmpet gennem pensling med fluor.

Du vil kunne mærke en tydelig forskel på tændernes overflade som vil føles glattere og synes både lysere, pænere og mere ensartet. Du vil med regelmæssig tandrensning effektiv kunne forebygge fremtidige bakterie angreb. Og så får du ekstra bonus i form af frisk ånde oven i hatten.

Få hjælp til at bevare tænderne stærke og sunde hos din tandlæge i Odense

I Odense finder du Tandlæge Einar Engen – en hyggelig og veludrustet tandlægeklinik befolket med dygtige og erfarne personaler. Du kan altid kontakte Tandlæge Einar Engen for en indledende konsultation via hjemmesiden https://tandlaegeodense.dk/ 

Flere Nyheder