Bestil blomster fra online blomsterbutik

05 april 2020 Astrid Pedersen
Bestil blomster fra online blomsterbutik

Blomster giver livet kulør – på mere end én måde. Stort set alle de mest betydningsfulde begivenheder i vort liv er ledsaget af blomster. Og samtidig kan en smuk buket lyse en ellers grå og trist hverdag op med duft, farve og glans.

Hvor finder jeg en god blomsterhandler i Aalborg?

Hvis du bor i Aalborg eller omegn, og leder du efter en blomsterbutik med et bredt udvalg af buketter, dekorationer og afskårne blomster, kan du kigge ind i den online shop hos Vitae Flora. Vitae Flora er en lokal blomsterforretning i Aalborg med base i Hasseris, hvorfra der sælges blomster til direkte levering.

Hos Vitae Flora sættes såvel den solide kunde service som kvaliteten i de leverede produkter meget højt. Samtidig gør Vitae Flora hvad de kan for at skåne miljøet, og gør derfor i så vidt muligt omfang af miljøvenlig retur emballage. Du kan, med andre ord, købe dine blomster og dekorationer hos Vitae Flora i Aalborg.

Hvilke typer blomster leverer Vitae Flora?

Vitae Flora leverer blomster i form af buketter og dekorationer til alle livets store begivenheder – fra barnedåb over bryllup og konfirmation til begravelse og bisættelse.

Der ud over kan du hos Vitae Flora finde den helt perfekte buket til værtinden, eller du kan lave leverandør aftaler på vegne af din virksomhed således at medarbejdere, som fylder år, bliver begavet med smukke buketter i årstidernes farver. Du kan vælge imellem rigtig mange forskellige typer buketter – for eksempel luftige buketter, kompakte buketter, lave buketter og special buketter, for eksempel en helt utroligt smuk buket sammensat af roser i forskellige farver.

Vitae Flora leverer gratisk i Aalborg, Nørresundby og allernærmeste omegn. Du vælger din buket eller dekoration via den online shop og angiver leverings adressen ved bestilling. Så sørger Vitae Flora for at de friske blomster bringes til den rette modtager – hurtigt og effektivt.

Læs mere, og bestil blomster online på vitaeflora.dk

Flere Nyheder