bell Add additiver – for en renere og sundere motor

17 oktober 2017 Astrid Pedersen
bell Add additiver - for en renere og sundere motor

Hvis du ønsker at holde din motor ren og undgå, at den skal repareres eller skiftes ud før tid, så bør du overveje at tilføre et additiv til benzin- eller diesel motor, hver gang du tanker benzin eller diesel. Det er meget dyrt at skulle skifte hele – eller dele af – motoren ud. Og det er slet ikke sikkert, at det ville have været nødvendigt, havde du sørget for at tilføre den benzin- eller diesel additiver med jævne mellemrum.

Hvad er et additiv?

Et additiv er et kemisk middel, som er special fremstillet til at løse de problemer, der ofte er med diesel- og benzin motorer, så som for eksempel at EGR ventiler og partikel filtre tilsodes alt for hurtigt, at tomgangen er ujævn, at der udvikles megen røg fra motoren, eller at der opstår tæring i tanken på grund af ophobet kondensvand. Ved at tilføre Bell Add additiver, når du tanker, kan du afhjælpe startbesvær, mindske forurening fra din bil, og samtidig på sigt opnå en blødere motorgang, lavere røggas tal, og et lavere antal affalds stoffer indvendig i din bils motor.

Hvorfor skal jeg bruge Bell Add additiver til min bil?

Bell Add har mange års erfaring med at fremstille målrettede additiver til såvel benzin som diesel drevne motorer, og har i sin produkt linje et meget stort og velassorteret udvalg af specialprodukter, som retter sig mod forskellige formål. Med Bell Add får du således ikke en one size fit all løsning, men et additiv, som er rettet mod at løse præcis de problemer, din bil måtte have.

Hvor kan jeg købe Bell Add additiver?

Det kan anbefales at købe dine bell Add additiver hos landberg.dk. For det første får du dem langt billigere her end på tankstationen eller hos automekanikeren. For det andet kan du ved hjælp af den smarte nummerpladesøger sikre, at du køber et produkt, som passer til nøjagtig din bil – så du får det optimale ud af dit Bell Add additiv.

 

Flere Nyheder