Altandrømme?

18 April 2022 Lærke L. S. Christensen

En altan er ikke bare en altan 

Du har måske allerede bemærket, hvordan lejligheder med altaner, og særligt dem som har sol og skygge på de rigtige tidspunkter, går som varmt brød på boligmarkedet.

Udover at det er skønt at kunne lufte ud, og invitere verdenen udenfor ind, så er der ikke noget som slår en dejlig sommeraften på en altan, med et glas rosé i hånden. Men hvordan “styler” man sin altan, så den bliver den hyggelige sommeroase, som du altid har drømt om? 

image

Udkigspost eller værdifulde kvadratmeter? 

Uanset om din altan er en udkigspost med den fineste udsigt til din have, eller om den agerer uvurderlige, ekstra kvadratmetre til din lille storbylejlighed, så er altanen ikke “bare” en altan! Skal du i gang med at lave en større eller mindre makeover af din altan, så ved du, at det måske kan være en dyr omgang, når man først er gået i gang. Dog er der væsentlige steder at spare, og endnu mere væsentlige steder, hvor du ikke bør spare! 

Spar på hyggeelementer og spendér på døren! 

Der findes utallige former for altansæt på genbrugsmarkedet, så hvorfor ikke spare, hvor spares kan? Hyggespredere som lyskæder, krukker og plaider kan du alle finde til en billig pris fra ny, hvis du ikke har heldet med dig på genbrugsjagten. Et sted hvor du absolut bør spendere dine penge, er på døren ud til din altan. Hvis du er i gang med en større renovation, og skal udskifte mange dele af din altan, så skal døren stå højest på din liste.

Du skal sikre dig, at din dør er af god kvalitet, og kan holde det skandinaviske vintervejr ude, men samtidig invitere forårsluften ind. Om end du vælger en elegant dobbeltdør med fransk islæt, eller en moderne glasdør, så er det vigtigt, at kvaliteten er i top! 

More articles