Madkasse i stål – gør miljøet en tjeneste

11 September 2020 Michelle Løhde Nielsen

editorial

Vores kære klode svømmer i plastik, og det har øget vores fokus på miljø, bæredygtighed og genanvendelighed gennem årene. Du kan være god ved miljøet på mange forskellige måder, men vi er især begyndt at være gode til at gå efter nogle andre materialer, som er mere holdbare, praktiske og miljøvenlige. 

Markedet er eksploderet med bæredygtige produkter, der kan hjælpe os i hverdagen. Det er især bæredygtige produkter til køkkenet, der er kommet meget frem, da der er så mange steder, hvor vi kan optimere og gøre en forskel. 

Pas på miljøet med en madkasse i stål 

Med Yummii Yummii kan du vælge imellem forskellige bæredygtige produkter i høj kvalitet. Især deres bæredygtige madkasser i stål er blevet meget populære, og det er der flere gode grunde til.

Stål er nemlig et rigtig godt valg, når det gælder materiale, hvis du gerne vil passe på miljøet. Stål har nemlig en lang holdbarhed, og så er det 100 % genanvendelig. Derudover er det fri for kemi, phthalater og BPA-toksiner, og så er det meget nemt at rengøre. Det er derfor en ren win-win-situation, da du både er god ved miljøet, og du gør din hverdag meget nemmere. 

Få en smart madkasse i stål – vælg imellem forskellige varianter

Med Yummii Yummii får du en smart madkasse i højeste kvalitet. Du kan vælge imellem de populære bento boxes madkasser, hvor der er forskellige varianter at vælge imellem. Alt efter hvad dine ønsker og behov er.

Du kan både vælge imellem forskellige størrelser, og så kan du vælge med eller uden rum. Hvis du f.eks. gerne vil have plads til en frokost og nogle snacks i madkassen, så kan det være en fordel med flere rum. Du kan få en madkasse med helt op til tre rum. 

Gå på opdagelse i udvalget og find den madkasse stål, der matcher det, du søger. 

More articles