Øg din muskelmasse med kreatin

20 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Mangler du som bodybuilder et ekstra boost i forbindelse med øgning af muskelmasse og ydeevne? Så kan du med fordel prøve kreatin pulver som kosttilskud.

Hvordan fungerer kreatin som kosttilskud?

Kreatin er et stof som findes naturligt i kroppen. Kreatin lagres primært i musklerne i form af fosfor kreatin. Her fungerer kreatin som opbevaring af super molekylet ATP, som er en nøglespiller når det handler om at højne musklernes præstation for eksempel i forbindelse med tunge løft.

Cirka 95% af kroppens samlede beholdning af kreatin lagres i musklerne – resten findes fordelt i hjerne, lever og nyrer. Når du indtager kreatin som kosttilskud vil den ekstra kreatin lagres i musklerne og dermed forøge kapaciteten for opbevaring af ATP. På den måde styrker du kroppens evne til at yde når du udfører hårdt muskel arbejde. Og så vil musklernes volumen øges tilsvarende samtidig med at du bliver stærkere

Hvad er fordelene ved at tage kreatin pulver som kosttilskud?

Der er faktisk rigtig mange fordele ved på regelmæssig basis at supplere sin kost med kreatin pulver. Kreatin menes nemlig, foruden sin positive effekt i forhold til øgning af muskelmasse, at kunne forebygge visse neurologiske sygdomme. Dette sker fordi fosfor kreatin også til en vis grad lagres i hjernen – og denne beholdning styrkes også når du indtager ekstra kreatin.

Du skal selvfølgelig følge forskrifterne for anvendelse – og kreatin pulver bør på ingen måde træde i stedet for sund og nærende kost. Du skal stadig spise varieret og sørge for at få de nødvendige nærings stoffer gennem dine daglige måltider. Træner og spiser du efter planen vil kreatin være en gave i forbindelse med øgning af såvel muskelmasse som yde evne i trænings centeret, og dermed være med til at højne din præstation.

Bestil kreatin pulver hos Only-Approved på hjemmesiden https://www.only-approved.dk/kreatin-kosttilskud.html 

More articles