4 gode tricks til en ecig

4 gode tricks til en ecig

Er du selv blevet en af dem, der overvejer at blive damper fremfor at ryge tobak? Eller er du lige begyndt eller har en del tid på bagen som professionel bruger af en elektronisk cigaret?

Så er du måske stødt på mange forskellige opfattelser af, hvordan man bedst benytter, opbevarer og håndterer en e-cigaret, hvor ikke alle vejledninger er baseret på brugbar viden, men hovedsageligt bygger på dårlig information og manglende orientering om emnet.

Derfor kan du i dette indlæg finde fire gode tricks til e-cigaretter, som du kan bruge, uanset dit erfarings-niveau med brugen af at dampe med e-cigaretter.

Ved nogle elektroniske anordninger siger man for eksempel, at det er en god idé at lade batteriet løbe helt tør i starten, men det kan ikke anbefales med en e-cigaret. Bevar lidt strøm på det, så det ikke løber helt tør, men husk dog at lade det helt op, inden du skal ud på længere ture.

Desuden skal du være nænsom. Vær ikke for hårdhændet ved din e-cigaret, når du blandt andet skruer din beholder på. Du skal aldrig bruge andet værktøj end manuelle kræfter til dette – og stadig skal du ikke gøre det for hårdt.

Hvor tit skal du egentlig udskifte din coil? Der findes forskellige forslag derude blandt “kendere”, men når du bruger en e-cigaret med udskiftelig coil, så lyder anbefalingen herfra, at du udskifter coilen cirka hver fjerde uge og/eller, hvis du hører en gurglende lyd eller oplever en brændt smag.

Det sidste gode forslag i denne artikel går på, hvordan du bedst muligt opbevarer din e-væske. For det kan være, du har købt et lager til senere brug af diverse smagsvarianter og ikke bare har den givne mængde, du skal bruge i din e-cigaret lige nu.

Den bedste opbevaringsmetode til e-væske er faktisk at opbevare den koldt i et køleskab. MEN sørg for, at børn og dyr ikke kan komme i nærheden af væsken.

Via følgende link kan du blive meget klogere på elektroniske cigaretter og se, hvilket udstyr og væske man kan få: http://prodamp.dk/